Search:     Advanced search


Using:
Any of the words entered
All of the words entered
Browse by category:





I installed an Expansion pack, and nothing new appears neither in Sound or Scene mode.

Views: 2185

This error may occur on Windows systems only.

Please copy this file:

 C:\Users\<username>\AppData\Local\VirtualStore\ProgramData\Arturia\Analog Laboratory\Laboratory.db3

into this folder:

 C:\ProgramData\Arturia\Analog Laboratory\

then delete this whole folder:
 C:\Users\<username>\AppData\Local\VirtualStore\ProgramData\Arturia\

Now reinstall the latest version of the synthesizer:
==> http://www.arturia.net/downloads/analoglaboratory/version/latest/Analog_Laboratory_Setup.exe

Launch it and have a test.

Others in this Category
document When launched in standalone mode, the Analog Laboratory main interface does not appear, but only a little and unusable titlebar.
document Knobs stay centered and/or faders act inversely.
document In Fruity Loops, only the keys are operating, all knobs/faders have no effect.
document How to set the aftertouch MIDI channel?
document How to (re)calibrate the potentiometer-based controllers (wheels, pedals, aftertouch, breath, pads)?
Most viewed
 
document How to authorize my virtual instrument?
01 Jan, 1970
document How to transfer the license from one com...
01 Jan, 1970
document Error: "No Soft-eLicenser can be found"
01 Jan, 1970
document My question is not listed here, how can ...
01 Jan, 1970
document The plug-in does not appear in Logic Pro
01 Jan, 1970
 
Recent articles
 
document USB
01 Jan, 1970
document How to power my BeatStep
01 Jan, 1970
document How to (re)calibrate the potentiometer-b...
01 Jan, 1970
document synsoacc.dll could not be located on the...
01 Jan, 1970
document [SPARK] Spark Hardware is not recognized...
01 Jan, 1970