Search:     Advanced search


Using:
Any of the words entered
All of the words entered
Browse by category:





I installed an Expansion pack, and nothing new appears neither in Sound or Scene mode.

Views: 2193

This error may occur on Windows systems only.

Please copy this file:

 C:\Users\<username>\AppData\Local\VirtualStore\ProgramData\Arturia\Analog Laboratory\Laboratory.db3

into this folder:

 C:\ProgramData\Arturia\Analog Laboratory\

then delete this whole folder:
 C:\Users\<username>\AppData\Local\VirtualStore\ProgramData\Arturia\

Now reinstall the latest version of the synthesizer:
==> http://www.arturia.net/downloads/analoglaboratory/version/latest/Analog_Laboratory_Setup.exe

Launch it and have a test.

Others in this Category
document [CUBASE] How to map the transport buttons of my Laboratory keyboard in Cubase ?
document I can not manage to send a signal from my software to my keyboard on Windows Cubase / Protool
document The database file cannot be found, you can try to reinstall Analog Laboratory.
document My plug-in is not detected when press the prefs button by Analog Player / Factory / Laboratory
document How to Export a Sound from Analog Laboratory to Analog Lab
Most viewed
 
document How to authorize my virtual instrument?
01 Jan, 1970
document How to transfer the license from one com...
01 Jan, 1970
document Error: "No Soft-eLicenser can be found"
01 Jan, 1970
document My question is not listed here, how can ...
01 Jan, 1970
document The plug-in does not appear in Logic Pro
01 Jan, 1970
 
Recent articles
 
document Spark 2 - Project compatibility
01 Jan, 1970
document Spark 2
01 Jan, 1970
document USB
01 Jan, 1970
document How to power my BeatStep
01 Jan, 1970
document How to (re)calibrate the potentiometer-b...
01 Jan, 1970