August 27, 2014, 12:57:11 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: MiniBrute Midi Out - Can Midi Thru be added in firmware update?  (Read 1492 times)

dexfx69

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 40
  • Karma: -1
MiniBrute Midi Out - Can Midi Thru be added in firmware update?
« on: January 19, 2013, 08:12:35 am »
Midi thru would be very helpful when setting up the Minibrute as part of a MIDI chain, otherwise it has to be last in the chain, and I already have devices with no MIDI thru in the chain (including MFB-522 Drum machine with no MIDI thru  :'()

Is this possible in a firmware update?

Bruno@arturia

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 680
  • Karma: 28
Re: MiniBrute Midi Out - Can Midi Thru be added in firmware update?
« Reply #1 on: January 21, 2013, 02:14:05 pm »
yes it "could".
I add this to my user requested features list.
Bruno
Arturia Hardware

dexfx69

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 40
  • Karma: -1
Re: MiniBrute Midi Out - Can Midi Thru be added in firmware update?
« Reply #2 on: January 22, 2013, 08:05:49 am »
WOW! Thanks for that sir! Great service!

stevism

  • Beta-testers
  • Full Member
  • *
  • Posts: 238
  • Karma: 4
Re: MiniBrute Midi Out - Can Midi Thru be added in firmware update?
« Reply #3 on: April 26, 2013, 12:21:52 am »
buh-buh-buh BUMP!!

hope this will be (or has been) implemented soon! really want to use minibrute and ms-20 mini (when it gets here :)) together on the same line of midi cable, and these two are the only things that will be limited as the "last" one in a chain.

ms-20 mini doesn't have ANY out, so that's not a candidate

but hopefully my minibrute will be more than happy to pass the midi data through :)

please don't let this feature escape the next update! :)

stevism

  • Beta-testers
  • Full Member
  • *
  • Posts: 238
  • Karma: 4
Re: MiniBrute Midi Out - Can Midi Thru be added in firmware update?
« Reply #4 on: April 28, 2013, 08:24:07 am »
bump?

anyone know the status of this?

aboutfacemusik

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Re: MiniBrute Midi Out - Can Midi Thru be added in firmware update?
« Reply #5 on: April 29, 2013, 11:49:08 am »
I concur, this would be amazing please ....

dexfx69

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 40
  • Karma: -1
Re: MiniBrute Midi Out - Can Midi Thru be added in firmware update?
« Reply #6 on: May 08, 2013, 04:06:45 am »
I would think Bruno's been working on incorporating a lot of user requested features in the next OS update.

stevism

  • Beta-testers
  • Full Member
  • *
  • Posts: 238
  • Karma: 4
Re: MiniBrute Midi Out - Can Midi Thru be added in firmware update?
« Reply #7 on: May 08, 2013, 04:51:16 am »
i hope so! i hope he confirms this one here :)

<3 you bruno :)

Gregiz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Re: MiniBrute Midi Out - Can Midi Thru be added in firmware update?
« Reply #8 on: January 08, 2014, 07:29:31 am »
Another request for midi thru, please!!!

Carlotter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: MiniBrute Midi Out - Can Midi Thru be added in firmware update?
« Reply #9 on: January 23, 2014, 11:58:46 am »
Another request for MIDI thru please!

mouchon

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Re: MiniBrute Midi Out - Can Midi Thru be added in firmware update?
« Reply #10 on: May 01, 2014, 03:49:38 pm »
I totally send this.

Is anyone from Arturia reading these requests?

stevism

  • Beta-testers
  • Full Member
  • *
  • Posts: 238
  • Karma: 4
Re: MiniBrute Midi Out - Can Midi Thru be added in firmware update?
« Reply #11 on: May 02, 2014, 01:36:34 am »
reading? yes probably lol

do they care? pretty obvious that's a NO lol  ???

Manns

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Re: MiniBrute Midi Out - Can Midi Thru be added in firmware update?
« Reply #12 on: May 15, 2014, 03:47:54 am »
Has anyone gotten the Minibrute "midi out" clock to respond to any piece of hardware ? I've got gear I have to use that only have "midi in" options.  Is there something in the manual I've overlooked to activate the "midi out" features?   I would not have purchased the Minibrute if I had known this ahead of time.  Someone from Arturia needs to address this issue in a firmware update or something.

escargot

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 1
Re: MiniBrute Midi Out - Can Midi Thru be added in firmware update?
« Reply #13 on: June 28, 2014, 09:30:38 am »
so that hasn't been updated in the latest OS?? so annoying that my 80s emax or S760 can do out/thru on the same port and not my current minibrute...

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines