September 20, 2014, 08:06:41 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Mini V + OSX ML 10.8.2 + Pro Tools 10.3.2...does it work?  (Read 677 times)

dr_daw

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Mini V + OSX ML 10.8.2 + Pro Tools 10.3.2...does it work?
« on: February 12, 2013, 11:15:00 pm »
Hello everyone :D

I'm looking to acquire the MiniV for my rig.  I've been trying to see if anyone has had success running it on OSX 10.8.2 (Mountain Lion) with Pro Tools 10.3.2 (or higher)?  Before I bother with taking the time and possible frustration of the demo, does anyone have this working?

My system is as follows:

Macbook pro 15" Mountain Lion 10.8, i7 2.6Ghz, 8Gb DDR, 750Gb 7200rpm internal, PT 10.3.2, Belkin active USB hub(USB port 1), Focusrite Saffire Pro 40 (Tbolt to FW800/800-400 2' cable), Glyph GTP50 1TB FW 800 drive(2' FW cable), M-audio Keystation 49 (USB hub port 3, 3' USB cable), HP wireless keyboard/Mouse combo (USB hub port 2), iLok (USB hub port 1)


Thank you in advance for your help.

WG

dr_daw

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: Mini V + OSX ML 10.8.2 + Pro Tools 10.3.2...does it work?
« Reply #1 on: February 14, 2013, 05:56:04 am »
Got it to work! The demo is working with NO HELP FROM ARTURIA WITH INSTALLATION GUIDELINES.  Luckily for them, I really need a good MOOG sound or I'd be going elsewhere...still considering buying an actual MiniMoog as it's probably more cost effective!  Give me some news on AAX?

So, the trick is...and this isn't given in any kind of instructions...is that when you run the elicense you have to hit the little button on the right to 'start activation period'. Here is how I installed the MINIV demo and it's working in PT 10 on my system:

- Backed up system
- Verified Back up
- Downloaded eLicense software
- Installed eLicense
- Set up Arturia membership
- Signed up for Demo by entering email info
- Checked email for 'Activation code'
- Downloaded 'MiniV' demo
- Installed 'MiniV' (standard install on Mac HD)
- Ran 'MiniV' standalone
- On 'splash' screen, went to 'activate'
- Hit 'next'
- Entered 'Activation code'
- eLicence started
- Entered 'Activation code'
- This is the important part - I selected the 'license' in eLicense control
- Then hit the 'refresh' style button on the far right that 'Starts activation period'
- Closed all that down up confirmation
- Deleted PT prefs/database
- Ran disk utilities and repaired permission
- Reboot
- On restart - Ran PT 10.3.2
- MiniV loaded on splash
- Opened existing project
- Opened 'MiniV' as instrument


MOOOOOAAAGwwoooooOOOOG!

For others wondering, check my system specs in my sig.
__________________
FBR recording

Macbook pro 15" Mountain Lion 10.8, i7 2.6Ghz, 8Gb DDR, 750Gb 7200rpm internal, PT 10.3.2, Belkin active USB hub(USB port 1), Focusrite Saffire Pro 40 (Tbolt to FW800/800-400 2' cable), Glyph GTP50 1TB FW 800 drive(2' FW cable), M-audio Keystation 49 (USB hub port 3, 3' USB cable), HP wireless keyboard/Mouse combo (USB hub port 2), iLok (USB hub port 1)

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines