April 19, 2014, 08:53:02 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: using the experience with pro tools  (Read 312 times)

benditch

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
using the experience with pro tools
« on: March 27, 2013, 08:38:33 pm »
Alright, so I've installed everything, and can play it stand alone... I can use the controller for other midi plug ins on pro tools, and I can open the Factory plug in on pro tools, but then the controller doesn't work anymore! What's going on here? please help.

Dav1d

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 508
  • Karma: 22
Re: using the experience with pro tools
« Reply #1 on: April 25, 2013, 05:31:09 pm »
Hi,

is it only for the factory or this problem also happens on another plug-in?
Maybe this article can help:
==> http://arturia.com/evolution/kb/?View=entry&EntryID=167

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines