July 30, 2014, 02:58:42 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Recording issue  (Read 622 times)

rutzibutzi

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: 0
  • rockīnīroll
Recording issue
« on: April 17, 2013, 07:51:26 pm »
Hello,

I arranged one song with the parts A1, A2 and A3. As I told in this row.
Playing the song showsno problem.
If I want to record the song from my vst-instrument to audio it seems to be faulty.
Spark arranges the song new which gives me the row A1 - A1 - A3.
Can someone give me a hint.
Iīm using Sonar X2 64bit.

Tegards and thx, Micha

Kevin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.537
  • Karma: 81
    • http://www.arturia.com
Re: Recording issue
« Reply #1 on: April 18, 2013, 09:21:12 am »
Hi,
are you recording it in realtime or using a bounce function?
Kevin
Soft Arturia

rutzibutzi

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: 0
  • rockīnīroll
Re: Recording issue
« Reply #2 on: April 18, 2013, 08:02:53 pm »
Hi Kevin,
thanks for your response.
Iīm recording in real time.

rutzibutzi

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: 0
  • rockīnīroll
Re: Recording issue
« Reply #3 on: April 20, 2013, 02:45:07 pm »
Hmmm, someone got a idea?

Kevin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.537
  • Karma: 81
    • http://www.arturia.com
Re: Recording issue
« Reply #4 on: April 22, 2013, 09:34:13 am »
Hi,
sorry for not getting back to you sooner.
What happens if you change the preference "Switch Pattern instantaneously", does it solve the problem?
Kevin
Soft Arturia

rutzibutzi

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: 0
  • rockīnīroll
Re: Recording issue
« Reply #5 on: May 18, 2013, 05:43:35 pm »
Excuse me, but after I tried switching I played around...
There was no change.
I tried on different settings... and deleted my drum part.
  :(
Anyway, I built up a new one and now it works.
Must been something with the Midi protocol?!
Thanks you for your assistance!
Greetings, Micha

rutzibutzi

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: 0
  • rockīnīroll
Re: Recording issue
« Reply #6 on: July 15, 2013, 12:29:35 am »
Hi there, and Iīm back with my problem.
But it seems the problem is with the metronom.
I change it from audio to midi-metronom - now I can record without any problem.
Worth a try!

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines