July 24, 2014, 07:03:56 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: SparkLE standalone plays 1st 4 notes then stops.  (Read 360 times)

moley

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: 4
SparkLE standalone plays 1st 4 notes then stops.
« on: May 15, 2013, 10:16:26 pm »
SparkLE standalone plays 1st 4 notes then stops.

OSX 10.8.3

Works fine in Logic Pro.

I've tried re-installing 1.6.1.1

Any clues what might be wrong...?

Thanks.

moley

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: 4
Re: SparkLE standalone plays 1st 4 notes then stops.
« Reply #1 on: May 15, 2013, 11:41:45 pm »
Solved it!

Reinstalled everything.

Song mode doesn't work though.... It just keeps playing the same pattern. Won't change to the next pattern. Very odd....

Seb

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 90
  • Karma: 19
Re: SparkLE standalone plays 1st 4 notes then stops.
« Reply #2 on: May 16, 2013, 09:41:37 am »
That was most likely due to the fact that you had a MIDI Clock input that did not actually send MIDI clock. As a result, Spark will play for the first bar, then it will stop because it hasn't received MIDI clock information.

If it happens again, check this before reinstalling everything!

moley

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: 4
Re: SparkLE standalone plays 1st 4 notes then stops.
« Reply #3 on: May 16, 2013, 09:43:39 am »
Thanks Seb!

moley

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: 4
Re: SparkLE standalone plays 1st 4 notes then stops.
« Reply #4 on: May 16, 2013, 01:00:35 pm »
Song mode is working as it should - not sure what I did.

:D

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines