July 23, 2014, 03:43:27 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Latest version of Wurlitzer V (1.0.3) not working as VST  (Read 596 times)

sixteen squares

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Latest version of Wurlitzer V (1.0.3) not working as VST
« on: March 04, 2013, 03:53:10 am »
Running Wurlizter V in standalone mode works fine, however running the VST version in Pro Tools 10 or in Native Instruments Maschine (v1.8.2) does not operate correctly. 

In both applications, the VST version will let me play notes - but none of the windows (FX, OPEN, MIDI, Presets, etc.) can be clicked on or opened.  I am running the most recent version of Wurlitzer V (1.0.3)for Mac OSX.  Sometimes, for whatever reason, it will work in VST mode.  I've tried repairing permissions, restarts, etc.  Am I missing a file or have a corrupted file I don't know about that would cause this?  Please help! :)

Anyone else having this issue with either ProTools or NI Maschine?

Running Mac OSX 10.7.5
 ??? ??? ???                       

Adrien

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 272
  • Karma: 3
Re: Latest version of Wurlitzer V (1.0.3) not working as VST
« Reply #1 on: March 14, 2013, 10:15:24 am »
Hi

For Maschine, check that you are using it in 64bit. We realised that GUI has some trouble on this host in 32bit.
For PT10, I have no idea.
I forward this to the support team.

best
Adrien Courdavault
DSP & Software engineer
Arturia

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines