August 29, 2014, 08:08:52 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Volume issues with Analog Laboratory 1.5.2  (Read 517 times)

rahow

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Volume issues with Analog Laboratory 1.5.2
« on: August 03, 2013, 09:05:05 pm »
Hi.

So here the step of my issue:

1- i compose a thing in a DAW which feature Analog Laboratory sound... i setup the things as i want and so everything is ok

2- i update the soft with 1.5.2 (which is cool because there is the SEM and Wurly inside !  8) )

3- i try up the thing... i first ear that there is a volume difference between the 2 version, but i put this on some bad setup...

4- next... i load the session in my DAW ( see point #1... ), i play it and everything is cool, but... i just check the plugin by open-it-up and... suddenly the track volume is cutting-off a lot (maybe 50/75% bellow  !!!)

5- note that each time i load the session and play it : normal volume... if i open the plugin (in the session, or to jam with it outside in stand alone), the volume become reaaalllly low, without any explanations...

could you please say to me what happened, or if you planned to do an update to fix this because it's reallly anoying

thanx

Old_School

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: 0
Re: Volume issues with Analog Laboratory 1.5.2
« Reply #1 on: October 23, 2013, 03:26:22 am »
I've noticed this too. As well some presets are at ridiculously low volume.

Adrien

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 272
  • Karma: 3
Re: Volume issues with Analog Laboratory 1.5.2
« Reply #2 on: November 07, 2013, 11:57:19 am »
Hello

We have noticed this and will solve this in 1.1.

Best
Adrien Courdavault
DSP & Software engineer
Arturia

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines