September 16, 2014, 09:32:41 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: screen to large in analog lab. help please  (Read 665 times)

jeb stuart

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: 0
screen to large in analog lab. help please
« on: August 28, 2013, 02:34:01 am »
hi, i just got the minilab and was using it in analog lab. the screen was a bit to large i would have to scroll to get to one side of the program to the other. i tried changing the screen size via keyb i think. i accidently set it to large rather than small and now the program is so big on my monitor that all i have access to is the keyboard, studio and presets. i am unabel to reduce the screen sive through any tabs like key b because i cannot drag the screen down or anything. i am just stuck there. i have to hit alt space to get out of the page. any help would be great. like a key command that will make it smaller. i tied control - and that does not work. thank you, jeb

jeb stuart

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Re: screen to large in analog lab. help please
« Reply #1 on: August 28, 2013, 04:07:47 am »
im sorry it was in prefrences. i made the screen larger and now i have no access to any tabs. please help if you can. thank you

Jayce

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Re: screen to large in analog lab. help please
« Reply #2 on: September 08, 2013, 10:28:28 pm »
Mine is the same.......GUI is too big and I can't see the menu tabs  ???

Dav1d

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 561
  • Karma: 27
Re: screen to large in analog lab. help please
« Reply #3 on: September 25, 2013, 12:17:03 pm »
1/ Click on the Pref button
2/ Under preferences section --> take a closer look to  Screen Height (must restart)
3/ Choose "Small" in the drop down list

:)

Fred_Vierra

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Re: screen to large in analog lab. help please
« Reply #4 on: October 23, 2013, 05:08:04 am »
I had the same issue.
What I ended up doing was to change my configuration on my desktop from landscape to profile.
I then awkwardly was able to click on pref in analog lab and make it small again.
(the mouse pointer moved funny and I had move it in small circular motions to get it over there)
Then I moved the desktop configuration back to landscape.
All better,

Zo

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Re: screen to large in analog lab. help please
« Reply #5 on: November 21, 2013, 11:40:34 pm »
Try to open it in your sequencer , maybe it will be plced diffrently ....i know sonar remeber the last place where plugins where opended , so open a regular plugin , place on the bottom , close , and then insert analog Lab


Again this is in sonar , can't waranty this in other daws ....

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines