April 17, 2014, 08:45:58 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Can't get sequencer going  (Read 159 times)

Gothboy

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 143
  • Karma: 4
    • Dymaxion Vehicle
Can't get sequencer going
« on: September 30, 2013, 07:46:20 pm »
I thought I knew how the Modulars' sequencer worked until I tried to deliberately get it going on a patch I made: OSC module output to "Keyboard on.... connector under the off button to Keyboard off. Hit the ON button or Turn the Oscillator knob to the right and whammo. Right?  Or not.  Maybe there's something else I'm missing.  ???

The other thing is that the Oscillator light doesn't turn on or blink and I thought it did that when it is on and being used.  So with this I thought it was a bug or something....then I founf it wasn't flashing on the setup at the music store where I work either so that's when I said "whoa" maybe there IS something else to it.

The only way I can get the sequencer to work is on a patch that it's being used already.  Can you lead me through the Seq setup to help me figure this out?
Apple Mac Pro 2.66 GHz. Intel Xeon Quad core 9GB RAM
Snow Leopard 10.6.8/Pro Tools 8.0.5 Digi 002R Ableton Live 9
M-Audio Radium 61/Novation Remote Zero SL/AlphaTrack controllers
Automap 3.7.4
V collection, SparkLE 1.7.1

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines