July 22, 2014, 09:08:11 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: UI Suggestion: Extending to the Preset display the "Load" touchable area  (Read 291 times)

Koshdukai

  • Beta-testers
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 434
  • Karma: 19
Maybe it's only me, but I keep touching the Preset display to bring up the Preset loading menu  ::)

I have to keep reminding me that only the "Load" button will achieve that  :P

So... I just have to suggest this ;D

Shay

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: UI Suggestion: Extending to the Preset display the "Load" touchable area
« Reply #1 on: October 29, 2013, 08:44:20 pm »
It happens to me to so I ++ this option.

Koshdukai

  • Beta-testers
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 434
  • Karma: 19
Re: UI Suggestion: Extending to the Preset display the "Load" touchable area
« Reply #2 on: October 29, 2013, 09:07:37 pm »
It happens to me to so I ++ this option.
phew, so I'm not alone on this one ;)

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines