August 20, 2014, 10:32:47 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Can't find user presets after loading from iSem  (Read 327 times)

Sonic Revolutions

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 18
  • Karma: 1
Can't find user presets after loading from iSem
« on: November 01, 2013, 07:34:38 pm »
Hi,

Just bought Sem and I'm trying to load the user presets made on iSem into Sem.
It let's me import the presets correctly and it saves them as individual files in my user presets folder in the library.

The thing is, they don't show up in the preset browser under My Presets..

Any help would be highly appreciated.

Thanks,

Frank

Adrien

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 272
  • Karma: 3
Re: Can't find user presets after loading from iSem
« Reply #1 on: November 05, 2013, 10:39:50 pm »
hello

Do you have the version 1.2 of the oberheim ?

Best
Adrien Courdavault
DSP & Software engineer
Arturia

Sonic Revolutions

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 18
  • Karma: 1
Re: Can't find user presets after loading from iSem
« Reply #2 on: November 05, 2013, 11:31:19 pm »
That was it! I was still on 1.1.2 (links in the mail I received after purchasing still point to this old version)

Thanks!

F.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines