September 17, 2014, 05:41:01 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: syncrosoft key is not recognized when in hub...  (Read 3562 times)

jeffb01

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
syncrosoft key is not recognized when in hub...
« on: August 31, 2006, 03:01:38 pm »
I bought analog factory and it will only work when the syncrosoft key is put directly in the usb port as opposed to the hub I use for everything else. As you may imagine, I don't have an extra usb port and this is very frustrating as analog factory has no value if I can't use it.

Has anyone a solution or know about a future update of some kind that may fix this. Thanks in advance,

frustrated in chicago

jeffb01

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
I figured it out.
« Reply #1 on: August 31, 2006, 03:09:27 pm »
I went to the syncrosoft web site and downloaded the newest update and now it works. Maybe it was because I was using an intel mac. Anyway, now I'm happy.

jeff b.

chris_busch

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: 0
syncrosoft key is not recognized when in hub...
« Reply #2 on: September 10, 2006, 08:26:04 pm »
what did you download on arturias website and where can i find it?  because i am using a intel mac too and have the same problem with the non working usb stick with an external usb hub.

please help   :oops:

chris_busch

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: 0
Re: I figured it out.
« Reply #3 on: September 22, 2006, 07:05:47 pm »
Quote from: "jeffb01"
I went to the syncrosoft web site and downloaded the newest update and now it works. Maybe it was because I was using an intel mac. Anyway, now I'm happy.

jeff b.


jeff!  where are you?  please respond to my message......    :cry:

chris_busch

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: 0
syncrosoft key is not recognized when in hub...
« Reply #4 on: September 22, 2006, 07:25:22 pm »
ok, at first I should read your messages properly. I found the download on the syncsoft website and now everything works fine.
 :P

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines