July 22, 2014, 01:26:40 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: analog factory doesn`t run with logic 5.5.1  (Read 2071 times)

Mike G

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
analog factory doesn`t run with logic 5.5.1
« on: September 18, 2006, 09:43:36 pm »
hi,

I have bought my arturia last friday. Coming home I have installed the programm on my pc where I`m working with the last logicversion for windows.

after finishing I`ve received that the analog factory is only work in the stand alone modus. When I`m starting logic the programm loads the .dll but I can`t take any key. I can change the patches turning the wheels but there comes no sound out and no key goes down ore something like this!

the midichannel is correct...

who can help me? please, please let me know...

greets
mike

Mike G

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
no answer =((
« Reply #1 on: September 20, 2006, 06:37:31 pm »
hi again,

no once can help me =((

I`m really frustrate! Also from the arturia technical support! waitin since a few days for an answer but there is no mail....

greets
mike

Mike G

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
no info
« Reply #2 on: December 30, 2006, 03:37:11 pm »
since 2 months I`ve been waiting for an answer from arturia. until today there`s no help!

not really nice from that company!

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines