September 15, 2014, 04:08:07 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: 32 Analog Experience the factory not working correctly in Cubase 7.5?  (Read 396 times)

Resonator

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
When I load Analog Lab,Mini V or any of the other plugins in Cubase 7.5 the keys on my 32note Analog Experience work fine, but the only other controls that work in sync with the plugin vst are the level knob and the sustain slider.
It all works with the standalone versions but not the vst.
Anyone got any ideas as to why this happens?
Any help much appreciated. :(

soulsonic78

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
hi, having the same problem, it has something to do with 64 / 32 bit and the requested 2.5.3 update. donīt know when itīs going to be released, technical department not responding on my request for 2 times yet.

octavo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: 32 Analog Experience the factory not working correctly in Cubase 7.5?
« Reply #2 on: September 05, 2014, 09:36:57 pm »
I had the same problem. Today i resolved the issue with Steinberg's support...

To solve the problem  in Cubase 7.5 one has to go and open  DEVICES - DEVICE SETUP  and than disable the MIDI INPUTS (which are set to ALL MIDI INPUTS by default) on the VST quick Control and  Track Quick Controls to NO MIDI INPUTS and all will work just fine.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines