April 16, 2014, 06:19:01 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Importing Presets  (Read 2027 times)

dazza

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Importing Presets
« on: May 09, 2008, 07:59:53 pm »
I may be missing something but i can't see an import button on the jupiter 8 so i can import the new preset banks i downloaded from the arturia website. Can someone help me and tell me how you import the presets. Thanks

poropat

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 167
  • Karma: 2
Importing Presets
« Reply #1 on: May 09, 2008, 11:13:30 pm »
you have 2 blue switches, down right, one is "IMP", the other is "EXP".
MoogModularV,CS80V,MinimoogV,Arp2600V,
prophetV, Jupiter8V, SEMV

sureno

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: 0
    • SURENO
Importing Presets
« Reply #2 on: June 02, 2008, 02:29:56 pm »
lol, had the same question but browsed the manual
Intel Mac Pro
10.5.6
L8.0.2
PT8

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines