September 01, 2014, 09:39:00 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: brass 2.0.5 not working properly  (Read 1737 times)

lhschmidtmatthias

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: -1
brass 2.0.5 not working properly
« on: August 17, 2010, 11:34:15 am »
hello arturia ! how long do you want to continue with brass 2 like this ? this really gets annoying... users are reporting same issues I reported months ago... even on mac pro with 8 core processors brass 2.0.5 uses so much cpu power that the application crashes ... I have a 4 core mac pro  with similar results...microsoft windows users expirience the same... this really is getting unacceptable and should be fixed immediately... money back or the least would be some kind of compensation for this ... very dissapointing... :-(( Matthias

sid chigger

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: 0
    • Chigger Tracks
Re: brass 2.0.5 not working properly
« Reply #1 on: August 18, 2010, 03:09:08 pm »
Agreed..

Sabatini

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 16
  • Karma: 0
Re: brass 2.0.5 not working properly
« Reply #2 on: February 09, 2011, 04:26:07 pm »
Yes, it is so, Brass EATS your CPU

but it seems to me, that  Arturia is more interested in developing NEW scrap, to grap  money and exacerbate paying customers.

A always "friendly" support.
I mean, Antoine and friends have always some nice words, but they delay problems as long as anybody of the concernings is giving up.

WHY IS ARTURIA NOT DEVELOPING A PRODUCT UP TO "FINAL" VERSION

Summary:
Arturia sells Beta scrap ..... has sometimes unacceptable barriers with copy protections,
Software is bugy, that in a professional studio it is not applicable.
Songs with Arturia Plugins can not be opened without an Arturia key any more ( in Logic9)
 and.... the depending mails to the support go lost at Arturia..... BooooooaaaaaaHHHH

HEY MAN - ARTURIA IS GREAT  :o ;D

foa

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: brass 2.0.5 not working properly
« Reply #3 on: August 28, 2012, 12:04:09 am »
Ive got not same trouble but does not work on pro tools 10 but standalone works poor and there is no customer service. I already received a personal service from waves a phone call from Israel with a remote service this guy solved all my problems, that is service.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines