April 23, 2014, 09:48:03 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Analog Laboratory VST Problem with Cubase und Fruityloops und Novation Automap  (Read 870 times)

Jeanine

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Hello together
I have installed that Windows 7 64 Bit.Habe Cubases as 32 bits however.
Now if I would like to open the program as VST in Cubase or Fruityloops, the screen remains, Cubase knows and hangs up itself!!!!!!
What should I do?

Hallo zusammen
Ich habe das Windows 7 64 Bit.Habe Cubase aber als 32 Bit installiert.
Nun wenn ich das Programm als VST in Cubase oder Fruityloops öffnen möchte bleibt der Bildschirm weiss und Cubase hängt sich auf!!!!!!
Was soll ich machen?
« Last Edit: December 23, 2010, 07:28:00 pm by Jeanine »

Antoine

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.052
  • Karma: 35
Does the synth run fine in standalone mode? Has it been correctly authorized first?
ex-Arturian

Jeanine

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Im  standalone Modus arbeitet der Synth wunderbar. auch habe ich alle Einstellungen ausprobiert die man machen kann .


The Synth works in the standalone mode wonderfully. also, I have all attitudes tried out them/her/it one can do.
« Last Edit: December 31, 2010, 03:19:34 pm by Jeanine »

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines