July 26, 2014, 01:16:19 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: [Bug] Switching pattern doesn't update the modulation curves of the GUI (VST)  (Read 725 times)

guardner

  • Beta-testers
  • Full Member
  • *
  • Posts: 118
  • Karma: 6
    • Broombeck
Reproducable:

for example:
Working with the seq of Spark (VST), watching e.g. velocity, decay, etc. of single tracks - changing the pattern to another pattern - e.g. velocity parameters keep the same (BUT only graphically!!!) - clicking again to e.g. velocity, every is fine again (graphically spoken!).

sound is changing with pattern change!

(SORRY FOR MY POSTS... ;) i hope this is ok for you, because it seems, i'm the only one posting bugs and feature requests at the moment, but i want a mega Spark in my studio in the near future...)
MacOsX.6.8,Logic9,Cubase6,Live9Suite,Origin,Spark,A LOT OF plugins,A LOT OF hardware stuff...
http://www.broombeck.de
http://www.facebook.com/therealmsms
http://www.guardner.de

Kevin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.537
  • Karma: 81
    • http://www.arturia.com
Hi Marcus,
will look at that.
Don't worry about your posts.
We will not implement all your feature requests for the next update but we willl try to solve at least all the bugs  ;)

Best
Kevin
Kevin
Soft Arturia

guardner

  • Beta-testers
  • Full Member
  • *
  • Posts: 118
  • Karma: 6
    • Broombeck
hahaha! :)

yes great! looking forward to the coming updates like i do with my origin... ;)

and GOOD TO KNOW that everything will be notified what members/clients are writing over here...

nice work you've done so far!

best,
Marcus
MacOsX.6.8,Logic9,Cubase6,Live9Suite,Origin,Spark,A LOT OF plugins,A LOT OF hardware stuff...
http://www.broombeck.de
http://www.facebook.com/therealmsms
http://www.guardner.de

Kevin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.537
  • Karma: 81
    • http://www.arturia.com
Just to be sure, it only happens while sequencer is NOT running?
Kevin
Soft Arturia

guardner

  • Beta-testers
  • Full Member
  • *
  • Posts: 118
  • Karma: 6
    • Broombeck
No!

while running and not running...

i have to click once into the mod window or reactivate the mod parameter (eg. shift) - then the right mod curves are visible.
MacOsX.6.8,Logic9,Cubase6,Live9Suite,Origin,Spark,A LOT OF plugins,A LOT OF hardware stuff...
http://www.broombeck.de
http://www.facebook.com/therealmsms
http://www.guardner.de

Kevin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.537
  • Karma: 81
    • http://www.arturia.com
Hmm.
I didn't noticed that it was on VST.
I solved a bug on standalone.
Will test on VST.

Kevin
Kevin
Soft Arturia

guardner

  • Beta-testers
  • Full Member
  • *
  • Posts: 118
  • Karma: 6
    • Broombeck
Hmm.
I didn't noticed that it was on VST.
I solved a bug on standalone.
Will test on VST.

Kevin

I do not work in standalone mode... Only as VST in Cubase6 or AU in Logic9 - both on MacOS X.6.7.
That's why ALL my BugReports and FeatureRequests are made for VST/AU ;)

best,
Marcus
MacOsX.6.8,Logic9,Cubase6,Live9Suite,Origin,Spark,A LOT OF plugins,A LOT OF hardware stuff...
http://www.broombeck.de
http://www.facebook.com/therealmsms
http://www.guardner.de

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines