July 22, 2014, 05:05:03 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Ableton  (Read 728 times)

DariousBlount

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Ableton
« on: June 27, 2011, 06:04:31 am »
I'm running ableton live.  I was wondering if there was a way to route midi output from ableton to the standalone Brass 2.0.  From there I'd be able to hardwire audio to an interface.  It seems a little bit ghetto because it is.  But then again, your company has a homosexual herbaliser.

Antoine

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.052
  • Karma: 36
Re: Ableton
« Reply #1 on: June 27, 2011, 10:50:11 am »
Quote
I was wondering if there was a way to route midi output from ableton to the standalone Brass 2.0.
You can instantiate the Brass instrument as a plug-in within Ableton Live, it will be easier I think.

Quote
But then again, your company has a homosexual herbaliser.
Not sure to have clearly understood the sense of this sentence?  ???  ::)
But I could reply with some incomprehensible French locutions.  ;D
ex-Arturian

DariousBlount

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: Ableton
« Reply #2 on: June 27, 2011, 12:09:26 pm »
The plugin doesn't run for beans inside of ableton.  I'm also running XP 32, maybe I should drop in windows 7 ultimate 64 or something.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines