September 01, 2014, 01:20:13 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Problems with the pull of pure samples into the sample display layer  (Read 529 times)

keplinger

  • Beta-testers
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 81
  • Karma: -10
Two following problems:
If I take a sample from a sample folder and drag it in the sample display layer (Instrument Edit Window), is not always work!  :-[
One time I hear the sample (for example one kick drum) and other times happens nothing!
I always pull a kick drum in the layer 6 and nothing happens! Is that a bug?

Also I noticed that when I put the shuffle on 50% the loop is running cool at first but after two seconds (ore one) the loop is running out of the groove! Then again he is splashing around and then he runs back out, etc.
The groove is not in the shuffle, or not running smoothly.
The curse of the digital?
I hope you understand me!  ;)

keplinger

  • Beta-testers
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 81
  • Karma: -10
Re: Problems with the pull of pure samples into the sample display layer
« Reply #1 on: September 29, 2011, 02:18:11 am »
no answer, i understand....
Has probably done with the update, but other Bugs have come with it!  :-\

Kevin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.539
  • Karma: 81
    • http://www.arturia.com
Re: Problems with the pull of pure samples into the sample display layer
« Reply #2 on: September 29, 2011, 09:54:59 am »
Hi keplinger,
sorry for not answering before.
I wanted to reply you when I read your post monday but didn't take the time to do it and then forgot.
Sorry again.

I think the shuffle issue is now resolved. Please tell me if not.

About the sample issue, From what you describe it seems definitely a bug  :-\.
Can you give some details? What do you mean exactly by nothing happens?
Does it means:
- the sample stay the same as before (audio and/or graphically)
- the instrument don't sound anymore

Thanks in advance
Kevin

Kevin
Soft Arturia

keplinger

  • Beta-testers
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 81
  • Karma: -10
Re: Problems with the pull of pure samples into the sample display layer
« Reply #3 on: September 29, 2011, 01:41:25 pm »
Hi Kevin,
thanks for answer...
i mean: - the sample stay the same as before (audio and/or graphically)

but yesterday I worked again with the Spark and drag some samples again from me and everything was OK!
May be that it has been fixed with the update.  :D

Kevin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.539
  • Karma: 81
    • http://www.arturia.com
Re: Problems with the pull of pure samples into the sample display layer
« Reply #4 on: September 30, 2011, 10:07:37 am »
Ok, good news.
Let me know if it happens again.
Kevin
Soft Arturia

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines