August 21, 2014, 04:06:27 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Sustain Pedal, Factory restore.  (Read 592 times)

indyvigil

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Sustain Pedal, Factory restore.
« on: November 28, 2011, 05:21:57 am »
I have the Laboratory 61, how do you factory restore it?

Also I have changed the sustain pedal settings (for polarity) but they are not storing, every time I turn it off they reset. If you change a value in the set up area what do you press to enter the value? Tried changing the min/max values and the sustain is not responding at all.

mswlogo

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: 0
Re: Sustain Pedal, Factory restore.
« Reply #1 on: November 24, 2012, 06:20:12 am »
I have the exact same issue.

Too bad nobody answered your post.

This keyboard is looking like it may have to go back.

Mostly for what I see as poor support on this forum. So many unanswered questions, that often happens on forums that need approval for each post.

mswlogo

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: 0
Re: Sustain Pedal, Factory restore.
« Reply #2 on: November 26, 2012, 03:15:38 am »
I think my response to the other thread on Changing Velocity Curve might help you.

Since it's not approved yet, I can't link it so I'll just copy it here again. This for Velocity curve but it explains a couple things that I think will help.

*************************************************

First I Factory Reset:
Power On with +/- Octave Buttons Down

To Change velocity curve:
Hit Setup Key
Hit Curve Key
Turn Category knob until it shows Velocity
Turn Preset/Value Knob from 00-10 (10 is On/Off no Velocity)
PUSH Preset/Value Knob after select (You can test KeyBoard Response here)
Hit Store Key
Turn Preset to desired Preset ## (I think it boots to Preset 00) so I choose Preset 00 here
Push Preset Knob
Push Preset Knob again

Toggle Power to confirm it sticks.

**********************************************************************************

The problem I think is the Keyboard Boots on Preset 00 and when you go to Save a Change it Defaults to Preset 01, so when you reboot you lose what you saved because it's in Preset 01 and you Rebooted to Preset 00.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines