April 24, 2014, 08:54:40 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: AE Lab just bought, allready registered?  (Read 426 times)

WalckMusic

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
AE Lab just bought, allready registered?
« on: November 29, 2011, 07:13:58 pm »
Just got my AE Lab -49 delivered from Thomann.de, went to register it on the site for a e-licence, got the code card etc.. But when registering it says that the serialnumber allready is in use?.. Guess ive bought a b-stock.. but how can i re-register it!? And how can they sell a registered product that without no doubt cant work at another user?... Kinda confused right now..

Thanks.. //Anton

Antoine

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.052
  • Karma: 35
Re: AE Lab just bought, allready registered?
« Reply #1 on: November 30, 2011, 06:49:18 pm »
Hi Anton,
Send me your serial via private message, I'll check what's wrong.
Lemme know,
Antoine.
ex-Arturian

WalckMusic

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: AE Lab just bought, allready registered?
« Reply #2 on: November 30, 2011, 08:25:52 pm »
Done! Thanks!

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines