July 26, 2014, 07:16:13 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Automap sem v not working  (Read 1025 times)

terrym

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 394
  • Karma: 53
    • soundcloud.com/logicaldream
Automap sem v not working
« on: December 13, 2011, 11:32:48 pm »
I have tried to automap sem v and it will not show up in cubase 6 i restarted cubase and updated in the plugins page but still no show ,it is only working as a vst 3 .and the 2.4 vst not showing up.

update.
i tried to reinstall but the installer keeps failing,this did happen the first time i installed sem v
but tried again and it installed ok .i think this is why its not showing in cubase.
« Last Edit: December 13, 2011, 11:45:10 pm by terrym »
Terry
aka Logicaldream

Kevin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.537
  • Karma: 81
    • http://www.arturia.com
Re: Automap sem v not working
« Reply #1 on: December 14, 2011, 09:22:58 am »
Hi Terrym,
so now is it working with automap?
Kevin
Soft Arturia

terrym

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 394
  • Karma: 53
    • soundcloud.com/logicaldream
Re: Automap sem v not working
« Reply #2 on: December 14, 2011, 07:13:18 pm »
hi kevin ,semv is not working .i think the installer is faulty as it failed .cubase cannot see the vst
regards
Terry
aka Logicaldream

tommym

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 50
  • Karma: 2
Re: Automap sem v not working
« Reply #3 on: December 15, 2011, 07:01:41 am »
Hi Terry and Kevin,
 I've had good success with a Novation ReMOTE 37SL assigning in STANDALONE mode, but in Mainstage (v.1 - the one with Logic 8) my User patches are remembered, but although the knobs DO turn Red when I click the MIDI button in the upper right hand corner of the window, the assignments don't seem to actually work. But give me another day to check it out better. Thanks for everything.

Kevin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.537
  • Karma: 81
    • http://www.arturia.com
Re: Automap sem v not working
« Reply #4 on: December 15, 2011, 09:19:48 am »
hi kevin ,semv is not working .i think the installer is faulty as it failed .cubase cannot see the vst
regards
Hi Terry,
there is an issue with the Mac installer. If you choose both VST 2.4 and VST 3, the VST 2.4 wont be installed.
If you uncheck VST3 it should be ok.

Best
Kevin
Kevin
Soft Arturia

terrym

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 394
  • Karma: 53
    • soundcloud.com/logicaldream
Re: Automap sem v not working
« Reply #5 on: December 15, 2011, 07:41:31 pm »
thats strange kevin because the semv vst is in the plugins folder and in the vst 3 folder??
Terry
aka Logicaldream

Adrien

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 272
  • Karma: 3
Re: Automap sem v not working
« Reply #6 on: January 30, 2012, 12:01:40 pm »
Hi,

We dicussed about that issue with Novation, and it should be fix in the 4.3 version of Automap.

best
Adrien Courdavault
DSP & Software engineer
Arturia

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines