August 31, 2014, 04:20:48 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Sem V 1.1 no sound in Logic 9  (Read 1645 times)

thomaskyhn

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 15
  • Karma: 0
    • tkrh.info
Re: Sem V 1.1 no sound in Logic 9
« Reply #15 on: March 08, 2012, 05:03:39 pm »
Got the 1.1 loading again now.

reddog

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 45
  • Karma: 0
Re: Sem V 1.1 no sound in Logic 9
« Reply #16 on: March 09, 2012, 02:49:14 am »
I've discovered (by accident) a workaround of sorts for this issue.

I have a project with Oberheim SEM V, Jupiter-8V2 and CS-80 V2 (and some other software synths).  I discovered that if I played either the Jupiter-8V2 or CS-80 V2 first and then played the Oberheim SEM V, the Oberheim would actually play properly.

I'm not sure if this is just a peculiarity of this particular project, but I've been following the above routine every time I open the project, and so far, the Oberheim SEM V has worked as it should.

Anyway, I hope this info is of use to people.

pkdick

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 28
  • Karma: -2
Re: Sem V 1.1 no sound in Logic 9
« Reply #17 on: March 18, 2012, 12:10:54 pm »
also getting this, sem works ok on initial creation then after reopening a project it makes no sound, have to delete sem then open a new one, load patch etc, etc, pain in the arse, especially if youre using multiple instances

Kevin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.539
  • Karma: 81
    • http://www.arturia.com
Re: Sem V 1.1 no sound in Logic 9
« Reply #18 on: March 19, 2012, 09:45:24 am »
Hi all,
I found a solution of this problem.
We will release a bugfix version soon. The beta should be available this week.

Kevin
Kevin
Soft Arturia

Kevin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.539
  • Karma: 81
    • http://www.arturia.com
Re: Sem V 1.1 no sound in Logic 9
« Reply #19 on: March 23, 2012, 03:38:56 pm »
For those who are interested, a beta is available.
Please follow this link.
Kevin
Soft Arturia

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines