September 01, 2014, 01:28:33 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: 1.1 is a COMPLETE no go and WILL NOT START...  (Read 583 times)

jasonlee

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: 1
1.1 is a COMPLETE no go and WILL NOT START...
« on: April 03, 2012, 12:35:20 am »
there have been repeated problems with the stability of the SEM project. Not sure what's going on, but either the code is inherently unstable, or the team is not up to the task. Harsh, but I've never had as much  trouble with an Arturia Product, and I've owned all of them...

Please provide a solution. It's pretty clear I'm not the only one with huge issues...

jasonlee

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: 1
Re: 1.1 is a COMPLETE no go and WILL NOT START...
« Reply #1 on: April 03, 2012, 12:39:55 am »
I read antoine's post and got this fixed by deleting some files that the UPDATER should have deleted. This is happening way to often...

Kevin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.539
  • Karma: 81
    • http://www.arturia.com
Re: 1.1 is a COMPLETE no go and WILL NOT START...
« Reply #2 on: April 03, 2012, 09:25:44 am »
HI jasonlee,
if you can give me some details about the issues you have I'll be glad to solve them.

Kevin
Kevin
Soft Arturia

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines