July 31, 2014, 07:41:26 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Saving a preset doesn't save connections  (Read 896 times)

thomaskyhn

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 15
  • Karma: 0
    • tkrh.info
Saving a preset doesn't save connections
« on: June 19, 2012, 10:26:46 pm »
When I save a preset, the connections aren't saved with it, only the knob positions. Can I be doing something wrong? Any ideas?

Addition: I've tried saving presets in both the stand-alone and the plugin version.
« Last Edit: June 19, 2012, 10:28:54 pm by thomaskyhn »

Manuel

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 331
  • Karma: 1
  • GTHC-Entertainment
    • MySpace
Re: Saving a preset doesn't save connections
« Reply #1 on: June 20, 2012, 01:41:26 am »
When I save a preset, the connections aren't saved with it, ...

Hi Thomas,

does this effect the sound? I was once wondering about the same issue, before I just found out that the connections I made weren't effecting the sound of the preset at all.

I'm pretty much a newbie when it comes to synth sound tweaking and I guess that I just made connections I thought they would effect the sound, but in fact they just didn't.  ;D

thomaskyhn

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 15
  • Karma: 0
    • tkrh.info
Re: Saving a preset doesn't save connections
« Reply #2 on: June 20, 2012, 09:26:51 am »
The connections in question are different from the default connections so they should be saved with the preset.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines