July 30, 2014, 11:19:16 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Problem with multiple Jupiter instance  (Read 634 times)

pser

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Problem with multiple Jupiter instance
« on: July 14, 2012, 02:32:39 pm »
I've just recently bought this fantastic synth, but I have a big problem with it. Suddenly the audio drops out, I see the tangent play according to the midi track, however no sound out. I have tried to unload the plugin and the load it again and it is working. Another time I stopped cubase and waiting a couple of minutes and then it suddenly work again. This id very odd. I run Cubase 6.5 on Windows 7 64-bits.

Any suggestion?

mrpony

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 16
  • Karma: 0
Re: Problem with multiple Jupiter instance
« Reply #1 on: August 16, 2013, 04:50:11 pm »
Very old thread, I know.. But if pser or anyone else with this problem sees this; did you find any solution to it? I've got the demo version, and I've seen that Jupiter gets muted after 30 minutes. But it seems that you have (had) the same problems with the bought version.

mrpony

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 16
  • Karma: 0
Re: Problem with multiple Jupiter instance
« Reply #2 on: October 02, 2013, 08:03:43 pm »
Anyone?
I will mail Arturia support also, but I've given up hope on them ever replying to my questions (as I have made at least 2-3 inquiries since July/August).

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines