April 25, 2014, 03:28:09 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Arturia's webmaster is glad to offer you these brand new forums ! Have fun using it and feel free to email any encountered problem at webmaster@arturia.com.

Arturia Forums



Author Topic: Spark: invalid context?  (Read 250 times)

stuey

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 200
  • Karma: 9
Spark: invalid context?
« on: June 25, 2013, 07:52:42 pm »
Hi Kevin, Have been trying to see where my issues lie with Spark, choosing to run standalone and in a Pro Tools session to see what differs and to see if there are any noticeable changes between the two methods. Spark hung with this console message, any ideas?

25/06/2013 17:43:39.859 Spark: invalid context
25/06/2013 17:43:39.945 Spark: invalid pixel format
25/06/2013 17:43:39.946 Spark: invalid context
25/06/2013 17:43:40.011 Spark: invalid pixel format
25/06/2013 17:43:40.012 Spark: invalid context
25/06/2013 17:43:40.085 Spark: invalid pixel format
25/06/2013 17:43:40.086 Spark: invalid context
25/06/2013 18:39:10.116 com.apple.launchd.peruser.501: ([0x0-0x3c03c].com.arturia.Spark[3204]) Exited: Terminated: 15


Thanks, Stuart
Mac 10.7.5
2.3Ghz Quad Core 'Clovertown'
8 Gb 667 RAM
SSD Boot Drive
Lynx Aurora 8
Lynx AES16
UAD LA 610 Mk 2
UAD 2 Duo
Arturia Spark
Arturia Analog Laboratory 61
Pro Tools 10.3.7
Arturia V Collection
Arturia Analog Laboratory
Arturia Brass 2
Ableton Live 8
Reason 6.5
Melodyne Studio 3

Kevin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.412
  • Karma: 78
    • http://www.arturia.com
Re: Spark: invalid context?
« Reply #1 on: June 26, 2013, 09:01:26 am »
Hi Stuart,
unfortunately this information is not very useful.
Did you see my latest poston the other thread.
Kevin
Soft Arturia

stuey

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 200
  • Karma: 9
Re: Spark: invalid context?
« Reply #2 on: June 26, 2013, 11:21:49 am »
Hi Kevin

I did, thanks. Did you see the info I sent? Playback and session set up as requested.
Taking the hardware offline prior to quitting does stop the issue but still getting error 0 all over the place

Stuart
Mac 10.7.5
2.3Ghz Quad Core 'Clovertown'
8 Gb 667 RAM
SSD Boot Drive
Lynx Aurora 8
Lynx AES16
UAD LA 610 Mk 2
UAD 2 Duo
Arturia Spark
Arturia Analog Laboratory 61
Pro Tools 10.3.7
Arturia V Collection
Arturia Analog Laboratory
Arturia Brass 2
Ableton Live 8
Reason 6.5
Melodyne Studio 3

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines